Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3DL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3DL. Als je het bestand wilt openen 3DL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3DL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LightConverse 3D Model Format Light Converse

Wat is een bestand 3DL?

Hoogwaardig getextureerd 3D-modelformaat dat wordt gebruikt door LightConverse, een 3D-visualisatie- en controle softwareprogramma. Representeert een driedimensionale scène die is geoptimaliseerd voor realtime rendering met meerdere lichtbronnen. Bevat mesh data, materiële attributen en bitmap referenties.

Hoe een bestand openen 3DL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3DL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3DL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3DL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3DL openen

Andere problemen met een bestand 3DL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3DL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3DL:

  • het gekozen bestand 3DL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3DL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3DL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand