Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3DM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3DM. Als je het bestand wilt openen 3DM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3DM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3DML Data Format Robert McNeel & Associates

Wat is een bestand 3DM?

Een 3DM-bestand is een open-source 3D-modelformaat en inheems bestandsformaat voor Rhinoceros. Het bevat een 3D-model dat oppervlak-, punten- en curve-informatie bevat. 3DM-bestanden maken CAD-, CAM-, CAE- en computer grafische software mogelijk om 3D-geometrie nauwkeurig op te slaan en uit te wisselen met behulp van zowel NURBS als polygoon mesh representaties.

De 3DM open source bibliotheek is beschikbaar op www.Opennurbs.Org/.

Hoe een bestand openen 3DM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3DM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3DM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3DM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3DM openen

Andere problemen met een bestand 3DM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3DM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3DM:

  • het gekozen bestand 3DM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3DM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3DM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand