Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3DMF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3DMF. Als je het bestand wilt openen 3DMF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3DMF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mac OS Quickdraw 3D Metafile Apple

Wat is een bestand 3DMF?

Driedimensionaal beeldformaat gebaseerd op Apple QuickDraw 3D (QD3D) technologie. Kan een 3D-representatie zijn van een individueel object of een complete driedimensionale scène. Kan vanuit verschillende hoeken bekeken worden met ondersteunende 3D-programma's.

QuickDraw 3D wordt niet meer ontwikkeld door Apple en Mac OS X gebruikt OpenGL voor 3D-rendering.

Hoe een bestand openen 3DMF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3DMF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3DMF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3DMF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3DMF openen

Andere problemen met een bestand 3DMF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3DMF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3DMF:

  • het gekozen bestand 3DMF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3DMF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3DMF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand