Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3DMK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3DMK. Als je het bestand wilt openen 3DMK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3DMK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
123D Project Format Autodesk

Wat is een bestand 3DMK?

Modelontwerp gemaakt door 123D Make, een programma dat wordt gebruikt om 3D-modellen in uitsnijdingsplannen te draaien. Opslaan van een 3D-model dat gebruikt wordt om cut-out instructies te genereren voor het bouwen van het model met papier, hout of andere materialen. Gebruikt voor doe-het-zelf-huisbouwprojecten en kan via de 123D-galerij worden gedeeld met andere gebruikers online.

123D Make kan verschillende instructies genereren uit vier bouwtechnieken: gestapelde plakjes, vergrendelde glijbanen, kromme of radiale plakken.

Hoe een bestand openen 3DMK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3DMK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3DMK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3DMK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3DMK openen

Andere problemen met een bestand 3DMK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3DMK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3DMK:

  • het gekozen bestand 3DMK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3DMK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3DMK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand