Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3DP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3DP. Als je het bestand wilt openen 3DP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3DP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3DMark03 Pro Benchmark Format Autodesk

Wat is een bestand 3DP?

Gegevensbestand aangemaakt door 123D Catch, een programma dat wordt gebruikt voor het omzetten van meerdere 2D-afbeeldingen in een 3D-model. Hiermee worden de gegevens opgeslagen die gebruikt worden om de foto's om te zetten in een gesmolten 3D-object. Gebruikt foto-stitching technologie om het model te bouwen.

Om een ​​model te maken, dienen gebruikers meerdere digitale foto's van een stationair object in. (De foto's moeten een beetje overlappen of er kan geen fotoscène worden gebouwd). Deze foto's worden geüpload naar een cloud-based service die de foto's samenstelt in een 3D-weergave. Het resulterende 3D-model kan worden opgeslagen als een .OBJ- of .DWG-bestand, of als een film.

Hoe een bestand openen 3DP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3DP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3DP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3DP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3DP openen

Andere problemen met een bestand 3DP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3DP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3DP:

  • het gekozen bestand 3DP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3DP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3DP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand