Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3DR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3DR. Als je het bestand wilt openen 3DR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3DR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3DMark Result Futuremark

Wat is een bestand 3DR?

Bestand gemaakt door 3DMark, een programma dat gebruikt wordt om de 3D gaming mogelijkheden van Windows-computers te benchmarken. Bevat benchmark testresultaten op basis van een door de gebruiker opgegeven configuratie. Gebruikt om 3D grafische mogelijkheden te vergelijken tegen andere computers.

3DR-bestanden kunnen worden ingediend en geanalyseerd via de Futuremark Online Results Browser (ORB), een webbrowser gebaseerde resultatenviewer. Miljoenen gebruikers hebben hun resultaten bijgedragen aan de Futuremark online benchmark repository.

3DMark test computers op basis van hun DirectX-prestatie.

Hoe een bestand openen 3DR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3DR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3DR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3DR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3DR openen

Andere problemen met een bestand 3DR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3DR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3DR:

  • het gekozen bestand 3DR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3DR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3DR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand