Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3DS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3DS. Als je het bestand wilt openen 3DS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3DS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Studio MAX Graphics Format Autodesk

Wat is een bestand 3DS?

Een 3DS-bestand is een 3D-beeldformaat dat wordt gebruikt door Autodesk 3D Studio. Het bevat maatt data, materiële attributen, bitmap referenties, smoothing groep data, viewport configuraties, camera locaties en verlichting informatie. 3DS-bestanden kunnen ook objectanimatiegegevens bevatten.

3DS-bestanden bestaan ​​uit blokken gegevens genaamd "bunten" die een ID- en lengtebeschrijving bevatten. Chunks bewaren de vormen, verlichting, een kijkinformatie die samen de driedimensionale scène vertegenwoordigt.

Het 3DS-formaat is vervangen door .MAX-bestanden in nieuwere versies van de 3ds Max-software. Het 3DS-formaat wordt echter nog steeds veel gebruikt.

Hoe een bestand openen 3DS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3DS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3DS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3DS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3DS openen

Andere problemen met een bestand 3DS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3DS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3DS:

  • het gekozen bestand 3DS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3DS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3DS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies 3DS
3DS naar DWG3DS naar ASC3DS naar BLEND3DS naar SKP3DS naar X3D