Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3DXML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3DXML. Als je het bestand wilt openen 3DXML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3DXML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dassault Systems Universal 3D XML Format Dassault Systemes

Wat is een bestand 3DXML?

Bestand aangemaakt in het eigen Dassault Systemes 3DXML-formaat. Bevat mazen, texturen, lichteffecten en andere 3D object eigenschappen. Gebruikt om een ​​XML-based 3D object te specificeren.

Het 3DXML-formaat is gemaakt om 3D-informatie te integreren in technische documentatie, gebruikershandleidingen, marketingmateriaal, websites en andere software toepassingen.

Dassault Systemses publiceerde openstaande 3DXML bestandsformaat specificatie.

Hoe een bestand openen 3DXML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3DXML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3DXML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3DXML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3DXML openen

Andere problemen met een bestand 3DXML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3DXML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3DXML:

  • het gekozen bestand 3DXML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3DXML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3DXML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies 3DXML
3DXML naar CATDRAWING