Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3FR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3FR. Als je het bestand wilt openen 3FR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3FR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Hasselblad 3F RAW Image Hasselblad

Wat is een bestand 3FR?

Digitale foto gevangen door een Hasselblad digitale camera. Opslaan van de foto in een RAW-formaat, zoals opgenomen direct door de CCD van de digitale camera. Wordt gebruikt om foto's native te bewaren voordat u touch-ups toepast, zoals witbalans of kleurcorrecties.

Hoe een bestand openen 3FR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3FR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3FR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3FR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3FR openen

Andere problemen met een bestand 3FR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3FR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3FR:

  • het gekozen bestand 3FR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3FR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3FR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies 3FR
3FR naar PGM