Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3FS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3FS. Als je het bestand wilt openen 3FS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3FS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Puppy Linux Save State Format Puppy Linux

Wat is een bestand 3FS?

Bestand met een snapshot van een bestandssysteem opgeslagen in het derde uitgebreide bestandssysteem (EXT3) in Puppy Linux. Opslaan op een bepaald moment de toestand van het bestandssysteem en kan worden gebruikt om het bestandssysteem terug te stellen naar die toestand. Opgeslagen naar een externe bestandssysteempartitie, aangezien Puppy Linux van een cd of .ISO bestand kan draaien.

Het eerste cijfer van de file-extensie opslaan staat overeen met het EXT-bestandssysteem dat wordt gebruikt door Puppy Linux (eG, .2FS, 3FS en .4FS weerspiegelen EXT2, EXT3 en EXT4).

Hoe een bestand openen 3FS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3FS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3FS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3FS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3FS openen

Andere problemen met een bestand 3FS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3FS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3FS:

  • het gekozen bestand 3FS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3FS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3FS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand