Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3G2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3G2. Als je het bestand wilt openen 3G2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3G2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3GPP2 Multimedia Format 3rd Generation Partnership Project

Wat is een bestand 3G2?

Een 3G2-bestand is een multimedia-bestand opgeslagen in een audio- en videoformaat dat is ontwikkeld door het 3rd Generation Partnership Project 2 (3GPP2). 3G2-bestanden zijn ontworpen voor het verzenden van multimedia-inhoud via internet en worden gebruikt door mobiele telefoons om videobestanden op te slaan.

Het 3G2-formaat werkt als een bijgewerkte versie van het .3GP-formaat. Deze twee formaten zijn gelijkaardig, omdat ze gebaseerd zijn op het ISO-bestand van de basismedia, die ontworpen is om uitbreidbaar en flexibel te zijn voor het uitruilen en presenteren van media. Het 3GP-formaat is echter ontworpen voor GSM-based (Global System for Mobile Communications), terwijl het 3G2-formaat is ontworpen voor CDMA-gebaseerde (Code Division Multiple Access) telefoons.

Hoe een bestand openen 3G2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3G2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3G2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3G2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3G2 openen

Andere problemen met een bestand 3G2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3G2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3G2:

  • het gekozen bestand 3G2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3G2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3G2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies 3G2
3G2 naar AVI3G2 naar CDA3G2 naar DVR-MS3G2 naar F4V3G2 naar FLV3G2 naar M2TS