Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3GA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3GA. Als je het bestand wilt openen 3GA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3GA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audio File For Wireless Networks 3GPP

Wat is een bestand 3GA?

Audio-bestand opgeslagen in het 3GPP-formaat, dat is ontwikkeld door het 3rd Generation Partnership Project. Meestal gebruikt op mobiele telefoons voor het vastleggen, afspelen en doorzenden van geluidsgegevens.

3GA-bestanden lijken op .3GP-bestanden, behalve dat ze alleen bestemd zijn voor audio in plaats van audio en video.

Hoe een bestand openen 3GA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3GA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3GA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3GA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3GA openen

Andere problemen met een bestand 3GA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3GA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3GA:

  • het gekozen bestand 3GA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3GA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3GA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies 3GA
3GA naar MP33GA naar 3GP3GA naar AAC3GA naar AMR3GA naar AVI3GA naar M4A3GA naar M4R3GA naar MP43GA naar WAV3GA naar WMA