Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3GP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3GP. Als je het bestand wilt openen 3GP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3GP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Multimedia Files For Wireless Networks Third Generation Partnership Project

Wat is een bestand 3GP?

Een 3GP-bestand is een multimedia-bestand opgeslagen in een audio- en video-containerformaat dat is ontwikkeld door het 3GPP (3rd Generation Partnership Project). Het slaat video- en geluidsstromen op die worden overgebracht tussen 3G-mobiele telefoons en via internet.

Het 3GP-formaat slaat videostromen op als H.263 of H.264 en audio streams zoals AMR-WB, AMR-WB +, AMR-NB, HE-AAC v1, AAC-LC of Verbeterde aacPlus. 3GP-bestanden worden doorgaans gebruikt door 3G-mobiele telefoons die video-opname ondersteunen, maar kunnen ook worden gespeeld op geselecteerde 2G- en 4G-telefoons.

Hoe een bestand openen 3GP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3GP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3GP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3GP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3GP openen

Andere problemen met een bestand 3GP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3GP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3GP:

  • het gekozen bestand 3GP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3GP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3GP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies 3GP
3GP naar 3GA3GP naar AMR3GP naar AVI3GP naar BIK3GP naar DVR-MS3GP naar F4V3GP naar FLV3GP naar M4V3GP naar MKV3GP naar MOV3GP naar MP33GP naar MP43GP naar MPEG3GP naar MPG3GP naar MTS3GP naar OGV3GP naar VOB3GP naar WMA3GP naar WMV