Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3GPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3GPP. Als je het bestand wilt openen 3GPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3GPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3GPP Third Generation Partnership Project Movie Third Generation Partnership Project

Wat is een bestand 3GPP?

Audio en video formaat ontwikkeld door het 3rd Generation Partnership Project (3GPP). Ontworpen voor het verzenden van multimediabestanden via internet. Ook een gemeenschappelijk formaat voor het opslaan van mobiele telefoonvideo's.

3GPP-bestanden gebruiken meestal de .3GP-extensie.

Hoe een bestand openen 3GPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3GPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3GPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3GPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3GPP openen

Andere problemen met een bestand 3GPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3GPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3GPP:

  • het gekozen bestand 3GPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3GPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3GPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies 3GPP
3GPP naar M4V3GPP naar AVI3GPP naar DVR-MS3GPP naar F4V3GPP naar MP43GPP naar TRP