Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3GPP2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3GPP2. Als je het bestand wilt openen 3GPP2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3GPP2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Multimedia Files For Wireless Networks 3GPP2

Wat is een bestand 3GPP2?

Audio- en video-containerformaat aangemaakt in het 3GPP2-formaat (3rd Generation Partnership Project 2). Bevat zowel audio- als videodata. Ontworpen om meerdere van de specificaties uit de 3GPP-standaard (.3GP-bestanden) uit te breiden voor CDMA-gebaseerde mobiele telefoons.

3GPP2-bestanden worden meestal gezien met de .3G2-extensie.

Hoe een bestand openen 3GPP2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3GPP2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3GPP2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3GPP2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3GPP2 openen

Andere problemen met een bestand 3GPP2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3GPP2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3GPP2:

  • het gekozen bestand 3GPP2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3GPP2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3GPP2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies 3GPP2
3GPP2 naar MP43GPP2 naar AVI3GPP2 naar M2TS3GPP2 naar M4V3GPP2 naar MPG3GPP2 naar MTS