Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3ME Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3ME. Als je het bestand wilt openen 3ME, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3ME

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TurboTax Form Format Intuit

Wat is een bestand 3ME?

Belastingsformulier gebruikt door TurboTax belastingvoorbereidingssoftware. Bevat formuliergegevens die in het programma worden weergegeven en kunnen ook instructies en opmerkingen in verband met het formulier bevatten.

De Mac versie van TurboTax 2009 slaat alle 3ME bestanden op met een bijbehorend .3PE bestand in het TurboTax applicatiepakket. Wanneer het programma is bijgewerkt, worden oude 3ME en 3PE bestanden naar de prullenbak verplaatst. Deze bestanden kunnen veilig verwijderd worden nadat het programma is bijgewerkt.

Hoe een bestand openen 3ME?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3ME niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3ME lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3ME associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3ME openen

Andere problemen met een bestand 3ME

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3ME bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3ME:

  • het gekozen bestand 3ME is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3ME met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3ME bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand