Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3MM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3MM. Als je het bestand wilt openen 3MM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3MM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft 3D Movie Maker Video Format Microsoft

Wat is een bestand 3MM?

Film of animatie gemaakt met 3D Movie Maker (3DMM) voor Windows. Bevat een 3D-scène met driedimensionale karakters en objecten. Kan ook muziek, geluidseffecten, spraak en speciale effecten bevatten.

3MM-bestanden worden ook gemaakt door Microsoft's Nickelodeon 3D Movie Maker, die is gebaseerd op het originele 3DMM-programma.

De 3D Movie Maker-software is beëindigd.

Hoe een bestand openen 3MM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3MM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3MM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3MM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3MM openen

Andere problemen met een bestand 3MM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3MM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3MM:

  • het gekozen bestand 3MM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3MM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3MM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand