Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

3PE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 3PE. Als je het bestand wilt openen 3PE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 3PE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TurboTax Form Format Intuit

Wat is een bestand 3PE?

Vorm gebruikt door TurboTax 2008. Bevat gegevens die worden gebruikt voor het weergeven van belastingformulieren binnen TurboTax. Bevat formuliertekst en lay-outinformatie, evenals instructies die bij elke formulier kunnen worden opgenomen.

De Mac-versie van TurboTax slaat elk 3PE-bestand samen met een bijna identiek .3ME-bestand in het toepassingspakket. Wanneer een TurboTax-update wordt uitgevoerd, worden oude 3PE- en 3ME-bestanden automatisch naar de Prullenbak verplaatst. Aangezien deze bestanden zijn vervangen met nieuwere versies, kunnen ze veilig verwijderd worden.

Hoe een bestand openen 3PE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 3PE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 3PE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 3PE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 3PE openen

Andere problemen met een bestand 3PE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 3PE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 3PE:

  • het gekozen bestand 3PE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 3PE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 3PE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand