Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

477 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 477. Als je het bestand wilt openen 477, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 477

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MNS Shape Definition Companion Format Sapper Oy

Wat is een bestand 477?

Bestand gebruikt door Master Navigation Software, een GIS navigatieprogramma dat wordt gebruikt op laptops en mobiele apparaten. Opgeslagen met een bijbehorende ESRI shapefile (.SHP extensie) en bevat de type definitie voor de PROJ.4 cartografische projectie data.

477 bestanden worden gebruikt voor het nauwkeurig plaatsen van geografische grenzen en andere kaartfuncties op een teruggegeven kaart.

Hoe een bestand openen 477?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 477 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 477 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 477 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 477 openen

Andere problemen met een bestand 477

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 477 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 477:

  • het gekozen bestand 477 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 477 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 477 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand