Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

4DB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 4DB. Als je het bestand wilt openen 4DB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 4DB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
4D Database Structure Format 4D

Wat is een bestand 4DB?

Database structuur gecreëerd met 4de dimensie, een software ontwikkeling applicatie. Bevat 4D code, formulieren en resource data. Gebruikt tijdens de ontwikkelingscyclus binnen 4D's geïntegreerde software ontwikkelingsraamwerk.

De werkelijke gegevens die in een 4D-database zijn opgeslagen, worden opgeslagen in een .4DD-bestand.

Hoe een bestand openen 4DB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 4DB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 4DB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 4DB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 4DB openen

Andere problemen met een bestand 4DB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 4DB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 4DB:

  • het gekozen bestand 4DB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 4DB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 4DB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand