Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

4DD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 4DD. Als je het bestand wilt openen 4DD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 4DD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
4D Database Data Format 4D

Wat is een bestand 4DD?

Gegevensbestand opgeslagen door 4de dimensie, een software ontwikkeling programma. Beveiligt de werkelijke gegevens die worden verwezen door een 4D-database structuur (.4DB) bestand. Kan worden gecomprimeerd door 4D Developer of 4D Server met het commando "Compact data file".

Hoe een bestand openen 4DD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 4DD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 4DD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 4DD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 4DD openen

Andere problemen met een bestand 4DD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 4DD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 4DD:

  • het gekozen bestand 4DD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 4DD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 4DD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand