Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

4FS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 4FS. Als je het bestand wilt openen 4FS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 4FS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Puppy Linux Save State Format Puppy Linux

Wat is een bestand 4FS?

Bestandssysteem opslaan bestand dat wordt gebruikt door het vierde uitgebreide bestandssysteem (EXT4) van Puppy Linux. Opslaat de toestand van het bestandssysteem op een bepaald tijdstip en kan gebruikt worden om het bestandssysteem terug te stellen naar die toestand. Opgeslagen naar een externe bestandssysteempartitie, aangezien Puppy Linux zelfstandig uit een cd of .ISO bestand kan draaien.

Het eerste cijfer van het save state bestand komt overeen met het uitgebreide (EXT) bestandssysteem dat wordt gebruikt door Puppy Linux (eG .2FS, .3FS en 4FS worden gebruikt door EXT2, EXT3 en EXT4).

Hoe een bestand openen 4FS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 4FS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 4FS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 4FS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 4FS openen

Andere problemen met een bestand 4FS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 4FS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 4FS:

  • het gekozen bestand 4FS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 4FS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 4FS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand