Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

4MP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 4MP. Als je het bestand wilt openen 4MP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 4MP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
4-MP3 Database Format 4-MP3

Wat is een bestand 4MP?

Database van audio bestanden georganiseerd door 4-MP3, een database manager voor het opslaan en zoeken van informatie over verzamelingen van geluidsbestanden. Ondersteunde formaten omvatten .MP3, .WAV en .VQF. Hiermee kunnen grote collecties audiobestanden worden gezocht en efficiënt gezocht.

4MP-bestanden bevatten geen echte audio, maar alleen verwijzingen naar de audiobestanden die in de database zijn vermeld.

Hoe een bestand openen 4MP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 4MP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 4MP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 4MP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 4MP openen

Andere problemen met een bestand 4MP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 4MP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 4MP:

  • het gekozen bestand 4MP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 4MP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 4MP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand