Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

4UI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 4UI. Als je het bestand wilt openen 4UI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 4UI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ForeUI Plot Format EaSynth Solution

Wat is een bestand 4UI?

Project bestand gemaakt door ForeUI, een prototype applicatie voor gebruikersinterface. Bevat een "plot", dat is een gebruikersinterfacemockup die lay-outelementen bevat. Wordt gebruikt voor het opslaan en laden van interfaceprojecten.

ForeUI-lay-outs kunnen worden geëxporteerd naar .PDF-bestanden, evenals verschillende rasterbeeldformaten, zoals .PNG, .JPG en .GIF. Ze kunnen ook geëxporteerd worden naar dynamische HTML (DHTML) voor interactieve webbrowser prototyping.

Hoe een bestand openen 4UI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 4UI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 4UI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 4UI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 4UI openen

Andere problemen met een bestand 4UI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 4UI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 4UI:

  • het gekozen bestand 4UI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 4UI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 4UI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand