Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

60D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 60D. Als je het bestand wilt openen 60D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 60D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CCTV Video Clip Format N/A

Wat is een bestand 60D?

Closed-circuit televisie (CCTV) formaat gebruikt voor het opnemen van surveillance video. Gebruikt door Digital Video Multiplexer Recorders, die tegelijkertijd feeds uit meerdere camera's kunnen opnemen. Mag meerdere videoclips bevatten in een enkel bestand.

GE Security WaveReader en SplitWave zijn beëindigd.

Hoe een bestand openen 60D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 60D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 60D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 60D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 60D openen

Andere problemen met een bestand 60D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 60D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 60D:

  • het gekozen bestand 60D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 60D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 60D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand