Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

73I Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 73I. Als je het bestand wilt openen 73I, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 73I

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TI Bitmap Format Texas Instruments

Wat is een bestand 73I?

Afbeelding gemaakt door TI ScreenCapture, een programma dat bij TI Connect is opgenomen, een reeks programma's die worden gebruikt voor interactie met Texas Instruments-grafische rekenmachines. Opslaan van een schermafbeelding van het scherm van het TI-73-apparaat dat is genomen wanneer de rekenmachine op de computer is aangesloten.

Met Calculator screenshots kunnen gebruikers grafieken en andere visualisaties delen die op hun rekenmachines zijn gemaakt.

Hoe een bestand openen 73I?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 73I niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 73I lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 73I associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 73I openen

Andere problemen met een bestand 73I

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 73I bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 73I:

  • het gekozen bestand 73I is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 73I met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 73I bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand