Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

7Z.002 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 7Z.002. Als je het bestand wilt openen 7Z.002, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 7Z.002

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Split Multi-volume 7-ZIP Compressed File Archive (part 2) 7-Zip

Wat is een bestand 7Z.002?

Deel 2 van een gecomprimeerd archief gemaakt door 7-Zip, een gratis bestandscompressieprogramma. Opslaan van een deel van een gespannen archief, dat een .7Z-bestand in meerdere delen breekt (andere delen gebruiken de .7Z.001, ".7z.003," enz. Extensions). Gebruikt om een ​​7Z-bestand te breken in kleinere stukken voor download, opslag op externe media of door het versturen van e-mail.

Om een ​​7-Zip split-archief te decomprimeren, moet u eerst alle onderdelen verkrijgen zodat 7-Zip het 7Z-bestand kan reconstrueren. Zodra het gereconstrueerd is, kan 7-Zip het 7Z-bestand decomprimeren om de bestanden te extraheren.

7Z.002-bestanden maken gebruik van een samengestelde extensie, die zowel .7Z- als .002-extensies gebruikt.

Hoe een bestand openen 7Z.002?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 7Z.002 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 7Z.002 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 7Z.002 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 7Z.002 openen

Andere problemen met een bestand 7Z.002

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 7Z.002 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 7Z.002:

  • het gekozen bestand 7Z.002 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 7Z.002 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 7Z.002 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand