Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

890 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 890. Als je het bestand wilt openen 890, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 890

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cavena Subtitles Format Cavena

Wat is een bestand 890?

Film ondertiteling bestandsformaat gemaakt door Cavena, een organisatie die oplossingen voor ondertiteling, transmissie en postproductie ontwikkelt. Hiermee slaat u een lijst van ondertitels op met timestamps die de gesloten teksten synchroniseren met video.

Het 890-formaat is eigendom, maar wordt nog steeds ondersteund door toepassingen van derden. Cavena biedt een programma genaamd Toolbox die 890 bestanden kan exporteren naar het standaard EBU .STL formaat.

Hoe een bestand openen 890?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 890 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 890 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 890 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 890 openen

Andere problemen met een bestand 890

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 890 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 890:

  • het gekozen bestand 890 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 890 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 890 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand