Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

8BI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 8BI. Als je het bestand wilt openen 8BI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 8BI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Plugins Formats Format N/A

Wat is een bestand 8BI?

Voeg extra functies toe, zoals extra filters of extra-formaat ondersteuning, naar Adobe Photoshop. Moet in de map Plugins worden geplaatst in de Photoshop-applicatiemap.

Enkele voorbeelden van 8bi plugins zijn de plugin ICOFormat.8bi , waarmee Photoshop Windows Icon (.ICO) bestanden kan openen en opslaan, en de Camera Raw.8bi plugin, waarmee Photoshop meerdere RAW-beeldformaten kan lezen.

Hoe een bestand openen 8BI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 8BI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 8BI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 8BI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 8BI openen

Andere problemen met een bestand 8BI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 8BI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 8BI:

  • het gekozen bestand 8BI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 8BI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 8BI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand