Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

8LI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand 8LI. Als je het bestand wilt openen 8LI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ 8LI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Scripting Plugin Adobe Systems

Wat is een bestand 8LI?

Photoshop plugin bestand dat extra automatiseringsfuncties toevoegt aan Photoshop. Kan algemene scripting ondersteuning toevoegen (iE ScriptListener.8li en ScriptingSupport.8li) of kan een specifieke geautomatiseerde actie toevoegen, zoals het maken van een Web Contact Sheet (WebContactSheet.8li).

8LI-plugins moeten in de map Adobe Photoshop / Plugins / Adobe Photoshop Only / Automate worden geplaatst om door het programma te worden herkend. Ze zijn toegankelijk binnen Photoshop door "File & rarr.Automate ..." te selecteren en de juiste actie te kiezen.

Hoe een bestand openen 8LI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand 8LI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de 8LI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand 8LI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand 8LI openen

Andere problemen met een bestand 8LI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand 8LI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken 8LI:

  • het gekozen bestand 8LI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand 8LI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand 8LI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand