Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

A2I Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand A2I. Als je het bestand wilt openen A2I, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ A2I

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adlib Tracker Instrument Format Adlib

Wat is een bestand A2I?

Bestand aangemaakt door Adlib Tracker II, een 18-kanaals FM audio tracking applicatie. Bevat instrumentenmonsters die door Adlib Tracker II worden toegankelijk om composities te maken.

Het originele Adlib Tracker-instrumentbestand heeft de extensie .INS.

Hoe een bestand openen A2I?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand A2I niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de A2I lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand A2I associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand A2I openen

Andere problemen met een bestand A2I

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand A2I bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken A2I:

  • het gekozen bestand A2I is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand A2I met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand A2I bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand