Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

A2L Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand A2L. Als je het bestand wilt openen A2L, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ A2L

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ASAP2 Description Format ASAM MCD-2MC

Wat is een bestand A2L?

Standaard bestandsformaat gespecificeerd door de ASAM MCD-2MC (ASAP2) werkgroep. Beschrijft de interfaces, metingen en parameters van een elektronische besturingseenheid (ECU), een elektronische component die gebruikt wordt om verschillende onderdelen van een motorvoertuig te besturen. Helpt bij het transformeren van een ecu-modelontwerp in een fysieke ECU. Helpt ook bij het kalibreren en testen van de ECU.

Het A2L formaat is wijd aangenomen door de "xCU" ontwikkeling, testen en kalibratie gemeenschap. Het wordt gebruikt door producten zoals AVL CRETA Kalibratie Data Management, een oplossing voor de kalibratie van aandrijfsystemen (automobiele aandrijving).

Hoe een bestand openen A2L?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand A2L niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de A2L lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand A2L associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand A2L openen

Andere problemen met een bestand A2L

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand A2L bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken A2L:

  • het gekozen bestand A2L is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand A2L met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand A2L bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand