Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

A2P Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand A2P. Als je het bestand wilt openen A2P, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ A2P

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adlib Tracker Pattern Format Adlib

Wat is een bestand A2P?

Bestand aangemaakt met Adlib Tracker II, een 18-kanaals FM tracking programma. Bevat gecomprimeerde patroongegevens die gebruikt worden voor track en muzikale score monsters. Bevat ook gegevens met betrekking tot de formaat versie en bestand authenticiteit.

Andere gerelateerde AdLib Tracker II songformaatbestanden omvatten .A2M en .A2T.

Adlib Tracker II is een DOS-programma, maar moet op elk Windows-platform draaien.

Hoe een bestand openen A2P?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand A2P niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de A2P lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand A2P associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand A2P openen

Andere problemen met een bestand A2P

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand A2P bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken A2P:

  • het gekozen bestand A2P is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand A2P met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand A2P bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand