Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

A2T Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand A2T. Als je het bestand wilt openen A2T, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ A2T

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adlib Tracker Tiny Module Format Adlib

Wat is een bestand A2T?

Module gemaakt met Adlib Tracker II, een FM audio tracking programma. Bevat tracks met muzikale scores die geluidsmonsters afspelen die in het bestand zijn opgenomen. Bevat gegevens over de bestandsformaat versie, patronen, begin tempo en snelheid. Soortgelijk aan het .A2M bestand.

Een ander gerelateerd AdLib Tracker II-songformaatbestand naast het A2M-bestand is het .A2P-bestand.

Adlib Tracker II is een DOS-programma, maar moet op elk Windows-platform draaien.

Hoe een bestand openen A2T?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand A2T niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de A2T lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand A2T associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand A2T openen

Andere problemen met een bestand A2T

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand A2T bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken A2T:

  • het gekozen bestand A2T is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand A2T met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand A2T bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand