Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

A4L Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand A4L. Als je het bestand wilt openen A4L, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ A4L

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Authorware Library Format Adobe Systems

Wat is een bestand A4L?

Bevat objecten zoals iconen, afbeeldingen en geluiden die worden gebruikt door Authorware, een visueel hulpmiddel voor het creëren van media-rijke e-learning toepassingen. Kan worden verspreid via cd, via een netwerk of op het web.

Authorware 7 was de laatste versie ontwikkeld door Macromedia voordat Macromedia werd verworven door Adobe Systems.

Hoe een bestand openen A4L?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand A4L niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de A4L lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand A4L associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand A4L openen

Andere problemen met een bestand A4L

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand A4L bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken A4L:

  • het gekozen bestand A4L is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand A4L met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand A4L bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand