Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

A4M Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand A4M. Als je het bestand wilt openen A4M, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ A4M

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Authorware Unpackaged Format Adobe Systems

Wat is een bestand A4M?

Unpackaged Authorware-project dat is gemaakt met de Mac-versie van Authorware v. 4. Bewerkbaar projectformaat dat nog niet is verpakt voor distributie.

Authorware 7 was de laatste versie ontwikkeld door Macromedia voordat Macromedia werd verworven door Adobe Systems.

Hoe een bestand openen A4M?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand A4M niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de A4M lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand A4M associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand A4M openen

Andere problemen met een bestand A4M

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand A4M bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken A4M:

  • het gekozen bestand A4M is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand A4M met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand A4M bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand