Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

A4P Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand A4P. Als je het bestand wilt openen A4P, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ A4P

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Authorware Package Without Runtime Avanquest Software

Wat is een bestand A4P?

Projectbestand gemaakt door A4Desk Pro, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van Flash-websites zonder voorafgaande kennis van Flash. Gemaakt uit een van de sjablonen die bij A4Desk Pro zijn opgenomen en bevat Flash-animaties en interactieve website-inhoud.

Flash-websites gemaakt met een A4Desk Pro-sjabloon kunnen aangepast worden om de behoeften van het specifieke bedrijf of de organisatie op maat te maken.

Hoe een bestand openen A4P?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand A4P niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de A4P lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand A4P associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand A4P openen

Andere problemen met een bestand A4P

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand A4P bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken A4P:

  • het gekozen bestand A4P is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand A4P met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand A4P bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand