Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

A5W Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand A5W. Als je het bestand wilt openen A5W, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ A5W

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Authorware Unpackaged Format Alpha Software

Wat is een bestand A5W?

Server-side webpagina gebruikt door Alpha Five, een tool voor snelle applicatieontwikkeling (RAD) die wordt gebruikt voor het maken van webapplicaties. Net als een .ASP of .PHP-pagina, maar is geschreven met behulp van Alpha Five-syntaxis. Vaak bevatten dynamische webpagina componenten zoals dialoogvensters en formulieren. Wordt gebruikt om desktop-achtige applicaties te ontwikkelen die in een webbrowser draaien.

A5W-bestanden bevatten standaard webpagina-code en broncode die zijn geschreven met behulp van Alpha Five-syntaxis. De Alpha Five-broncode wordt afgebakend door de open en sluit tags <.% A5 en a5>. Wanneer een webbrowser van een gebruiker een A5W-webpagina aanvraagt, analyseert de Alpha Five-server de Alpha Five-broncode en verzendt de resulterende webpagina naar de browser van de gebruiker.

Aangezien A5W-bestanden webpagina's zijn, ziet u mogelijk een achterliggende ".A5w" in de URL van uw browser wanneer u naar een Alpha Five-toepassingspagina gaat, op dezelfde manier als u een achterliggende ".Html" voor een gewone HTML-webpagina zou zien.

Hoe een bestand openen A5W?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand A5W niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de A5W lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand A5W associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand A5W openen

Andere problemen met een bestand A5W

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand A5W bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken A5W:

  • het gekozen bestand A5W is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand A5W met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand A5W bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand