Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

A6P Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand A6P. Als je het bestand wilt openen A6P, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ A6P

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Authorware Application Format Adobe Systems

Wat is een bestand A6P?

Gecompileerde Authorware-applicatie gemaakt met Authorware 6.X, een visueel programma voor het creëren van media-rich e-learning toepassingen. Speelbaar in de volledige versie van Authorware of de gratis Authorware Player.

Authorware 7 was de laatste versie ontwikkeld door Macromedia voordat Macromedia werd verworven door Adobe Systems.

Hoe een bestand openen A6P?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand A6P niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de A6P lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand A6P associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand A6P openen

Andere problemen met een bestand A6P

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand A6P bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken A6P:

  • het gekozen bestand A6P is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand A6P met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand A6P bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand