Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AA. Als je het bestand wilt openen AA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audible Audio Format Audible

Wat is een bestand AA?

Digitale audio-indeling die door Audible wordt gebruikt om audioboeken op te slaan. Ontworpen voor het opslaan van gesproken woord audio en ondersteunt hoofdstukmarkeringen, bladwijzers, enz.

Audible bestanden worden ondersteund door de Apple iPod, Creative Zen, SanDisk Sansa, diverse GPS-apparaten en de Amazon Kindle.

AA-audiobestanden kunnen worden omgezet naar het meer compatibele .MP3-formaat met behulp van een programma zoals Tunebite, TuneCab of SoundTaxi Media Suite.

Hoe een bestand openen AA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AA openen

Andere problemen met een bestand AA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AA:

  • het gekozen bestand AA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AA
AA naar MP3AA naar MP4