Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AAC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AAC. Als je het bestand wilt openen AAC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AAC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Advanced Audio Coding Format N/A

Wat is een bestand AAC?

Gecomprimeerd geluidsbestand vergelijkbaar met een .MP3 bestand, maar biedt meerdere prestatieverbeteringen. Voorbeelden omvatten een hoger coderingsefficiëntie voor zowel stationaire als transiente signalen, een eenvoudiger filterbank en betere hantering van frequenties boven 16 kHz. Onderhoudt kwaliteit bijna niet te onderscheiden van de originele audio bron.

Advanced Audio Coding (AAC) is de standaardcodering die wordt gebruikt door Apple iTunes en de iTunes Music Store.

Terwijl de extensie ".Aac" soms wordt gebruikt voor AAC-gecodeerde bestanden, worden ze typisch opgeslagen met een .M4A-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen AAC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AAC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AAC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AAC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AAC openen

Andere problemen met een bestand AAC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AAC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AAC:

  • het gekozen bestand AAC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AAC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AAC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AAC
AAC naar 3GAAAC naar AC3AAC naar AIFFAAC naar CDAAAC naar FLACAAC naar M4AAAC naar M4RAAC naar MP3AAC naar MP4AAC naar OGGAAC naar WAVAAC naar WMA