Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AAM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AAM. Als je het bestand wilt openen AAM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AAM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Authorware Shocked Format Adobe Systems

Wat is een bestand AAM?

Bestand aangemaakt door Authorware, een programma dat gebruikt wordt voor het ontwikkelen van multimedia e-learning toepassingen. Bevat verwijzingen naar bronnen die nodig zijn om de Authorware-applicatie te spelen, zoals films en afbeeldingen. Bevat ook de namen en locaties van ontwikkelaarsbibliotheken, bestandssegmenten en externe bestanden.

Authorware-toepassingen kunnen worden ingezet op cd / dvd's, bedrijfsnetwerken en het web. Ze kunnen worden afgespeeld met behulp van de Authorware Web Player, een plug-in voor een webbrowser.

Hoe een bestand openen AAM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AAM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AAM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AAM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AAM openen

Andere problemen met een bestand AAM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AAM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AAM:

  • het gekozen bestand AAM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AAM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AAM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand