Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AAUI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AAUI. Als je het bestand wilt openen AAUI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AAUI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Acrobat UI Settings Format Adobe Systems

Wat is een bestand AAUI?

Gebruikersinterfacecomponent, aangeduid als een "Tool Set", gebruikt door Adobe Acrobat, een programma dat wordt gebruikt voor het maken en bewerken van PDF's. Handelt als een plugin en kan een aangepast paneel of ander interfacecomponent opslaan. Gebruikt door Acrobat-gebruikers voor het distribueren en installeren van aangepaste toolparts van derden.

Tool sets kunnen worden gedownload en gedeeld op de Acrobat Tool Set Exchange pagina op AcrobatUsers.Com, een website onderhouden door Adobe.

Het AAUI formaat is geïntroduceerd met Adobe Acrobat XI Pro.

Hoe een bestand openen AAUI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AAUI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AAUI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AAUI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AAUI openen

Andere problemen met een bestand AAUI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AAUI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AAUI:

  • het gekozen bestand AAUI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AAUI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AAUI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand