Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AAX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AAX. Als je het bestand wilt openen AAX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AAX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audible Enhanced Audio Format Audible

Wat is een bestand AAX?

Multimedia digitale audioboek formaat ontwikkeld door Audible. Kan worden gebruikt door audioboeken die beschikbaar zijn bij Audible.Com, AudibleKids en de iTunes Store. Soortgelijk aan het standaard .AA-audiobookbestandstype, maar kan ook andere functies, zoals afbeeldingen en links, bevatten.

Aangezien AAX-bestanden beelden ondersteunen, worden ze vaak gebruikt voor kinderboeken. AudibleKids heeft twee soorten verbeterde audioboeken: fotoboeken en grafische romans. De afbeeldingen worden automatisch weergegeven als de gebruiker naar het verhaal luistert.

AAX-bestanden kunnen door iTunes worden afgespeeld en worden ook ondersteund door de Apple iPod en Amazon Kindle 2. Echter, voordat u de bestanden afspeelt, hebben gebruikers een Audible.Com-account nodig, dat een abonnementsvergoeding vereist.

Hoe een bestand openen AAX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AAX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AAX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AAX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AAX openen

Andere problemen met een bestand AAX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AAX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AAX:

  • het gekozen bestand AAX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AAX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AAX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AAX
AAX naar MP3