Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AB2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AB2. Als je het bestand wilt openen AB2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AB2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Print Shop Address Book File Broderbund

Wat is een bestand AB2?

Adresboekbestand dat wordt gebruikt door Print Shop, een programma waarmee gebruikers kaarten, banners, agenda's, brochures en labels kunnen opmaken en afdrukken. Bevat een verzameling adressen voor organisaties en mensen. Wordt gebruikt met een document sjabloon om een ​​persoonlijk geadresseerd exemplaar af te drukken voor elke vermelding in het adresboek.

AB2-bestanden werden oorspronkelijk gemaakt door een programma genaamd Parsons Address Book, dat nu eigendom is van Broderbund en ondersteund wordt door Print Shop.

Hoe een bestand openen AB2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AB2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AB2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AB2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AB2 openen

Andere problemen met een bestand AB2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AB2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AB2:

  • het gekozen bestand AB2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AB2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AB2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand