Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ABBU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ABBU. Als je het bestand wilt openen ABBU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ABBU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Address Book Archive Format N/A

Wat is een bestand ABBU?

Backup-bestand dat is uitgevoerd vanuit het Apple Address Book (bijgevoegd bij Mac OS X). Gebruikt om het standaard adresboek te herstellen indien nodig.

Adresboek werd in 2012 vernoemd naar Contacten met de release van OS X Mountain Lion.

Hoe een bestand openen ABBU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ABBU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ABBU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ABBU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ABBU openen

Andere problemen met een bestand ABBU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ABBU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ABBU:

  • het gekozen bestand ABBU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ABBU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ABBU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand