Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ABC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ABC. Als je het bestand wilt openen ABC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ABC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Musical Notation Language Format N/A

Wat is een bestand ABC?

Muziekbestand aangemaakt in de ABC muzikale notatie taal, die de compositie opslaat in een ASCII-formaat met een lichte tekst. Kan worden vertaald en uitgelegd in een werkelijke score en ook afgespeeld met een ABC-compatibele applicatie.

ABC-bestanden kunnen worden omgezet in het MusicXML-formaat met behulp van de webservice genaamd Abc2xml. Deze service wordt ook gebruikt door MuseScore voor het importeren van ABC-bestanden (als een vooraf geïnstalleerde plugin). U kunt ABC-bestanden importeren in MuseScore door Plugins & rarr te selecteren. ABC Import.

Hoe een bestand openen ABC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ABC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ABC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ABC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ABC openen

Andere problemen met een bestand ABC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ABC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ABC:

  • het gekozen bestand ABC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ABC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ABC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand