Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ABK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ABK. Als je het bestand wilt openen ABK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ABK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ability Write Backup Format N/A

Wat is een bestand ABK?

Backup-bestand gemaakt door verschillende programma's, waaronder CorelDRAW, Ability Office Write en PrintMaster Gold. Bevat een back-up van het document of project dat momenteel geopend is. Gebruikt om de programmadata te herstellen in geval van een computercrash of bestandskorrupsie.

ABK-bestanden zijn meestal niet bedoeld om direct geopend te worden. Gewoonlijk zal het programma dat hen heeft gecreëerd de gebruikers begeleiden bij het herstellen van verloren gegevens.

Hoe een bestand openen ABK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ABK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ABK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ABK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ABK openen

Andere problemen met een bestand ABK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ABK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ABK:

  • het gekozen bestand ABK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ABK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ABK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand