Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ABM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ABM. Als je het bestand wilt openen ABM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ABM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Music Album Format N/A

Wat is een bestand ABM?

Fotoalbum met verwijzingen naar foto's in een digitaal album. Mag ook miniatuurafbeeldingen bevatten die als kleine representaties van de foto's in het album dienen.

Verschillende fotoorganisatieprogramma's bewaren albums als ABM-bestanden. Ze kunnen echter andere opmaak gebruiken, waardoor de bestanden alleen kunnen worden geopend door het programma dat het bestand heeft gemaakt.

Sommige oudere softwareprogramma's die ABM-bestanden maken, zijn onder andere Polaroid PhotoMAX-beeldmaker, GSP-fotoalbum, Ulead ImagePals en vorige versies van ArcSoft PhotoStudio. Echter, deze programma's zijn nu verouderd. Een actueel programma dat ABM-bestanden maakt Serif PhotoPlus.

Hoe een bestand openen ABM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ABM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ABM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ABM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ABM openen

Andere problemen met een bestand ABM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ABM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ABM:

  • het gekozen bestand ABM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ABM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ABM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand