Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ABP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ABP. Als je het bestand wilt openen ABP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ABP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AVS Barcode Profile AVS

Wat is een bestand ABP?

Barcode, zoals een UPC, aangemaakt met Streepjescode Bron van de Alver Valley Software (AVS). Bevat de barcodeformaat, grootte, afdrukopties en brondata. Kan een streepjescodebeeld produceren die in een standaard bitmapformaat kan worden geëxporteerd.

Barcode Source ondersteunt de volgende streepjescodeformaten:

EAN 13 Code 128 Code 39 Code 39 Uitgebreide modus Codabar 2-of-5 DataMatrix

Hoe een bestand openen ABP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ABP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ABP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ABP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ABP openen

Andere problemen met een bestand ABP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ABP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ABP:

  • het gekozen bestand ABP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ABP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ABP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand